Šį konkursą rėmė organizacijos „Plains Cotton Cooperative Association“ bei „Cotton Council International“, bendradarbiaujant su universiteto Humanitarinių mokslų koledžu, pagal Dizaino katedros „Drabužių dizaino ir gamybos“ programą. Laimėtojai paskelbiami kasmet vykstančiame renginyje „TECHstyle Senior Fashion Show“.

Moteriškų džinsų kategorijoje nugalėjo Jovita Lektzian iš Panevėžio su savo modeliu, skirtu „Missy“. Ji savo sukurtą drabužį apibūdino kaip „paprastą, šiek tiek laisvo modelio rūbą su pieštomis ir siuvinėtomis stilizuotos Lietuvos nacionalinės gėlės motyvo detalėmis“.

Vyriškų džinsų kategorijoje nugalėjo Kimberly Berry iš Pleasantono Kalifornijos valstijoje. Ji pasiūlė klasikinį tiesaus kirpimo modelį.

J. Lektzian ir K. Berry gaus apmokėtą kelionę į Gvatemalą, kur dalyvaus svarbioje drabužių parodoje ir aplankys kompaniją „Denimatrix jeans“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)