Laimos Vaikulės sukurtas kostiumas, pasiūtas iš vilnos, išsiskiria asimetriškomis linijomis, originaliu audinio kirpimu.

„Stiliaus etalonu daugeliui moterų tapusi dainininkė, aktorė, choreografė ir režisierė ištisus dešimtmečius įkvepia daugybę moterų. Laima Vaikulė ne tik stipri asmenybė, ji žavi ir išskirtine elegancija bei kūrybiškumu“, – sako „Ivo Nikkolo“ prekės ženklą Lietuvoje valdančios bendrovės „Baltika Lietuva“ direktorė Viktorija Krolytė.


Projektas „Įtakingos moterys kuria Ivo Nikkolo“ pradėtas 2007 m. Jame jau dalyvavo Estijos prezidento žmona Evelin Ilves, Gruzijos prezidento žmona Sandra Elisabeth Roelofs ir kitos žinomos, įtakingos ir stilingos moterys. Pelnas, gautas pardavus žinomų moterų sukurtus drabužius, paaukojamas vaikų labdaros projektams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)