Seserims yra tekę dirbti kartu ir anksčiau. 2010 metais sukurtame Lady Gaga dainos „Telephone“ vaizdo klipe pasirodo ir jos jaunesnioji sesuo.

Nors draugai ir sako, kad Natali dar „labiau linkusi į kraštutinumus“ nei jos sesuo, merginų kartu kurta kolekcija bus „gana normali ir pritaikoma praktiškai“, skelbia žurnalas „Grazia“.

„Lady Gagai kilo idėja permodeliuoti klasikinių praeities mados ikonų, pavyzdžiui Marilyn Monroe, Grace Kelly ar Katherine Hepburn, apdarus“, - žurnalui sakė šaltinis.

Natali labai patiko ši idėja ir ji šiuo metu labai intensyviai dirba su būsima kolekcija, aišku, nebus apseita be su seserimis siejamos beprotybės prieskonio, teigia šaltinis.

Manoma, kad seserys pristatys savąją garsiosios M. Monroe suknelės iš juostos „Džiaze tik merginos“ versiją. Be to, bus savotiškai perdirbta ir klasikinė juoda A. Hepburn suknelė.

Jei kolekcijos drabužius tikrai bus galima dėvėti, bus galima teigti, kad Lady Gaga stilius keičiasi, ir ne į blogąją pusę.

Ir iš tiesų – nuo tada, kai Lady Gaga ėmė artimiau bendrauti su „Versace“ vadove Donatella Versace, atlikėjos stilius ėmė panašėti į jos naujosios draugės.

Ryšys užsimezgė, kai D. Versace nepagailėjo gerų žodžių Lady Gagai. Ji pareiškė besijaučianti pagerbta, kad Lady Gaga dainos „The Edge of Glory“ vaizdo klipe pasirinko vilkėti būtent „Versace Vintage“.

„Esu didelė jos gerbėja, manau, kad ir mano brolis Gianni būtų žavėjęsis jos talentu. Lady Gaga nebijo peržengti ribų, jai priklauso naujos mados, teatro ir meno kalbos autorystė“, - yra sakiusi mados kūrėja.

Dainininkė tuomet Donatellai nuoširdžiai padėkojo ir pažadėjo ateinančius kelis mėnesius vilkėti tik „Versace“. Ir kas iš to išėjo? Nauja, glamūrinė Gaga.

„Lady Gaga labai susidraugavo su D. Versace, moterys dalijasi meile madai ir itališkoms šaknims“, - teigia šaltinis.

„Naujas jos stilius – tarsi duoklė draugei, kurios įtaką mados pasaulyje ji neabejotinai pripažįsta“, - atskleidė neįvardytas šaltinis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)