Virinimas

Užkaiskite puodą su karštu vandeniu, panardinkite į vandenį džinsus, virinkite 20-30 minučių, tada nugręžkite ir išdžiovinkite skalbinių džiovyklėje aukštoje temperatūroje.

Vonioje su džinsais

Užsivilkite džinsus ir drąsiai gulkitės į vonią, pripildytą kiek įmanoma karštesnio vandens, palaukite, kol vanduo atvės, tada pavaikščiokite nenusivilkę jų, kol išdžius.

Išskalbkite netausojančiu režimu

Net ir minimaliai su skalbimu tesusipažinusieji puikiai žino, kad skalbimas aukštoje temperatūroje – tai dalykas, kurio būtina vengti. Jei virinimas puode ar maudynės vonioje jums neatrodo patraukliai, šį darbą mielai atliks skalbyklė. Vis dėlto derėtų nepamiršti, kad šis metodas veiksmingas, kai medžiagos sudėtyje daug medvilnės. Be to, patartina nenaudoti audinių minkštiklio.

Eksperimentuokite

Jei jūsų liemuo išskirtinai laibas, o užpakalis itin putlus, teks pavargti šiek tiek daugiau. Sumaišykite ¾ puodelio karšto vandens su ¼ puodelio audinių minkštiklio, mišinį supilkite į indą su purkštuku, suplakite. Gausiai purkškite ant tos vietos, kurią norite sutraukti, tada džinsus išdžiovinkite didelėje temperatūroje.

Atlikite „chirurginę“ operaciją

„Viskas gerai, aš – gydytojas“, – štai puiki frazė, kurią rekomenduojama kartoti, kai į rankas paimamos žirklės. Šis receptas labiau tinkamas tiems, kurie linkę drabužių srityje rizikuoti, o ne branginti iš paskutiniųjų. Taigi patartina nepritrūkti drąsos ir skersai perkirpti džinsų juosmenį, o į atsiradusį tarpą teks įsiūti medžiagos. Norėdami sutvirtinti juosmenį, nugarinėje dalyje įsiūkite gumos uostą.

Apsilankykite pas siuvėją

Elementaru, tačiau tuo pačiu ir genialu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)