Naivumas

Jeigu jums, nepriklausomai nuo biologinio amžiaus, patinka „naivus“ ir mielas apatinis trikotažas (švelni medvilnė, nėriniai ir gėlyčių raštai), širdyje išliekate jauna, švelni ir labai delikati moteris.

Rinkdamasi jus supančius daiktus dažnai pirmenybę teikiate viskam, kas nauja, šviežia, žavu, tačiau taip pat neužsimerkiate prieš pačias naujausias tendencijas. Panašu, kad jūs savo vietos gyvenime galutinai dar neradote, dar neapsisprendėte dėl prioritetų, tačiau pats ieškojimas jums suteikia nemažai malonumo. Jums patinka pastelinės spalvos, smulkios detalės. Jūs neįtikėtinai smalsi ir, greičiausiai, mėgstate saldumynus.

Raudonas instinktas

„Jeigu abejoji, kokius apatinius rengtis – renkis raudonus“. Taip galėtų skambėti jaunų, seksualių ir stiprių moterų, kurios apatinius naudoja kaip galingą gundymo ginklą, devizas. Jos nepratusios niekam ir niekur nusileisti: nei gyvenime, nei lovoje. Drąsios ir aistringos, jos visada renkasi labai moteriškus ir pikantiškus apatinių komplektus, įkvėptus tradicinio stiliaus. Jos tiksliai žino, kad raudona spalva visada laimi.

Juodai juoda

Ilgus dešimtmečius juoda spalva yra tikros elegancijos įsikūnijimas. Moterys, kurios nuolat renkasi šios spalvos apatinius, paprastai yra pakankamai sudėtingos, gilios ir nevienareikšmiškos asmenybės. Kai renkasi savo stilių, jos nesigėdija skolintis vyrų aprangos detalių, tačiau neišvengiamai joms suteikia moteriškumo natų.

Apatiniai šioms moterims nėra madingas aksesuaras, greičiau tai vienas iš būdų išreikšti savo individualumą. Neretai jos perka brangius komplektus tam, kad patiktų… pirmiausia sau!

Tik patogumas!

Didelė kategorija moterų, besirinkdamos apatinius, daugiausia dėmesio teikia medžiagoms, iš kurių jie pagaminti – minkštos, saugios, delikačios… Jos vertina patogumą ir komfortą menkiausiose detalėse ir nėra pasirengusios jo iškeisti nei į drąsų dizainą, nei į patrauklią kainą. Neretai tokios asmenybės yra apvalesnių kūno formų ir yra pakankamai drovios. Iš apatinio trikotažo, kaip ir iš artimų žmonių, jos tikisi išskirtinio palaikymo.

Atsargiai, karšta!

Ryškūs, drąsūs ir provokuojantys – tai galima pasakyti ir apie seksualius apatinių komplektus, ir apie jų savininkes. Autentiški nėriniai, atviri iškirpimai, permatomos medžiagos ir jaudinančios detalės. Tokių moterų devizas skamba: „Man nėra nuo jūsų ko slėpti“. Neįtikėtinai savimi pasitikinčios, netgi laukinės, yra šių pikantiškų komplektų savininkės. Kasdienis aplinkinių susižavėjimas joms būtinas kaip oras.

Lolita

Toks koketiškas apatinis trikotažas skirtas gundančioms, tačiau išoriškai nekaltoms damoms. Nors išoriškai jie atrodo paprastai, tačiau „jaunosios Lolitos“ apatinių komplektai pasižymi seksualiomis linijomis ir itin moteriškais raštais. Ši mergina toli gražu nėra tokia paprasta, kokia atrodo. Tai šiuolaikinė, atsipalaidavusi, ir laisvos dvasios moteris, kuri pasirengusi kasdien prisipažinti mylinti gyvenimą. Ji yra neįtikėtinai drąsi!

Linksmi startai

Paprastai neformalų apatinį trikotažą – keistus raštus ir fantazijos reikalaujančius modelius – renkasi netekėjusios moterys, kurios neturi įsipareigojimų ir nemėgsta stereotipų. Jausmingos, tačiau tuo pat metu labai ambicingos, jos gyvena visavertį gyvenimą ir pasižymi puikiu humoro jausmu.

Dar svarbiau yra tai, kad vilkėdamos net pačius juokingiausius komplektus, jos stebėtinai nepraranda savo įgimto elegantiškumo. Tokia moteris užtikrintai laiko savo likimą savose rankose.

Minimalistės

Tai nepriklausoma moteris, pati save sukūrusi. Ji labiau už viską vertina komfortą, dėl smulkmenų nenusimena. Jai patinka, kai daiktas atrodo paprastai, tačiau skoningai, kai jis pagamintas laikantis naujausių technologijų, yra itin patogus ir, kas labai svarbu, suteikia krūtinei labai natūralią išvaizdą.

Minimalistinius komplektus dažnai renkasi jaunos šiuolaikinės mamos ir žmonos, kurioms reikia, kad apatiniai būtų tarsi antra oda ir palaikytų jas kasdieniniame gyvenime.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (63)