Parodoje savo kurtas šventines kolekcijas pristatė dizaineriai Viktorija Jakučinskaitė („Tiulio fėja“), Egidijus Rainys, Arvydas Videika („VAMP“), aksesuarų kūrėja Simona Brazdžionytė, tarp dalyvių buvo ir garsioji burleskos šokėja Eglija Vaitkevičė, „Misis Visata 2009“ dalyvė Vaida Ragėnaitė, „Ventukų“ lyderis Juozas Butnorius su savo renginių vedėjų komanda.

Tradiciškai paroda tapo ypatinga diena ir jaunavedžiams. Tiesa, šiemet jų ne viena, kaip įprasta, o net dvi poros, susituokusios tiesiog parodos metu.

Anot organizatorių, šiemet sulaukta net 89 porų paraiškų, kurios norėjo susituokti viešai ir nemokamai. Šis norinčiųjų skaičius kasmet didėja, todėl buvo nuspręsta, jog šiemet tokią galimybę turės dvi poros.

Parodos metu buvo bandyta aukcione parduoti ir garsaus Lietuvos krepšininko Arvydo Macijausko žmonos Viktorijos Macijauskienės vestuvinę suknelę, tačiau Ramunės Piekautaitės kūrinys, įvertintas 3,5 tūkst. litų, pirkėjų nepriviliojo.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)