Žinoma, kiekviena nuotaka nori gauti tai, ko ji nori ir turėti tokią puokštę kokią įsivaizduoja. Todėl tik nuo specialisto priklauso, ar gaus Jums tai, ko norite, ar ne.

Visais metų laikais galima gauti kalijų, gardenijų, hortenzijų - šios gėlės simbolizuoja kūribiškumą ir spontaniškumą, tačiaus viskas priklauso nuo nuotakos pageidavimų.

Pavasarį puikiai tiktų alyvos, jos gaiviai kvepia ir yra švelnių spalvų, konvalijos taip pat simbuolizuoja gamtos pabudimą iš ilgo žiemos miego.

Taip pat pavasariui puikiai tinka lelijos, gerberos, orchidėjos, rožės, tulpės. Rožės yra meilės ir ištikimybės simbolis, baltos rožės simbolizuoja tyrumą. Tulpės taip pat turi savo simboliką - supratingumo ir begalinės meilės simbolis.

Renkantis gėles puokštei galite atkreipti dėmesį ne tik į tai, kas tinka Jūsų šventės spalvai, bet ir į gėlių, bei jos spalvos simbolika. Tuomet, gal jausitės dar geriau ir puokštė Jums patiks dar labiau.

Vasaros gėlėmis galėtų būti gerberos, orchidėjos, rožės, tulpės. Spalvų rasite kiekvienam skoniui. Orchidėja jau viena pati atrodo stulbinančiai, o tinkamai sukūrus puokštę ir priderinus prie kitų gėlių gali išeiti tikras šedevras. Ir šios gėlės simbolika labai maloni - tobulumo ir elegancijos gėlė, simbolizuoja jaunystę ir grožį. O kas nenorėtų tobulo vedybinių gyvenimo, gal šių gėlių puokštė padės tokį prisivilioti?

Rudens ir žiemos sezonui taip pat tinkamos kalijos, gardenijos, hortenzijos, lelijos,rožės, tulpės. Tačiau šiems šaltesniems metų sezonams reikėtų ir spalvas rinktis kitokias.

Puikiai tiktų ryškesnių spalvų gėlės, kadangi gamta žiema būna balta, arba rudenį vyrauja niūresnės spalvos, puokštė savo spalvomis gali atpirkti visus spalvinius trūkumus gamtoje.

Žiema, kai viskas aplink būna balta, puikiai derinasi raudonos rožės. Išryškina nuotaką ir atspindį visą grožį. Šiaip ar taip rožės juk yra gėlių karalienės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją