G. Armani naujausioje kolekcijoje, skirtoje 2012 metų rudeniui-žiemai, permąsto rafinuoto paprastumo sąvoką. Ant podiumo karaliavo vadinamosios Velso princo kelnės. Jos derintos su plokščiapadžiais batais smailia nosimi.

Dizaineris manekenes papuošė ir ryškiaspalvėmis palaidinėmis – dominavo oranžinė, fuksijos ir raudona spalvos. Svarbiausiu švarkelių akcentu tapo iš kišenės valiūkiškai išlindusi nosinaitė. Taigi G. Armani ant podiumo atidavė duoklė berniukiško silueto moteriai, kurios stilių pagardina ekscentriškumo prieskonis. Dizaineris siūlo nedideles, tačiau labai spalvingas rankines. Visos manekenės ant podiumo pasirodė mūvėdamos tamsias pėdkelnes, o galvas buvo prisidengusios kepurėmis ir skrybėlaitėmis.

Vakarui dizaineris siūlo ryškiai oranžines ir raudonas sukneles, dekoruotas blizgiais kristalais. Prie kelius siekiančių juodų kelnių mados kūrėjas derino mirgančius griežto kirpimo švarkus ir bekulnius batus – taip apsirengusiai drąsiai moteriai atsiveria visos durys.

Jeigu G. Armani pristatė kasdieniai tinkančius ansamblius, Roberto Cavalli pademonstravo roko dvasia persmelktą, spalvingą ir prabangią kolekciją, kuri tikrai neliks nepastebėta pirkėjų iš Rusijos. Ant podiumo pasirodė ir garsioji Naomi Campbell. Trumpučiai sijonėliai derinti su blizgiomis žaliomis, raudonomis ir oranžinėmis palaidinėmis.

Kolekcijos kelnės įkvėptos XX amžiaus 8-ojo dešimtmečio madų. Dizaineris taip pat siūlo ir neįprastų daugiasluoksnių ilgų sijonų.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją