Šis prekės ženklas visuomet garsėjo modeliais, primenančiais polivinilcloridu (PVC) apsitraukusias padėties šeimininkes. Tai padėdavo pasiekti aštrūs siluetai, firminiai nusmailinti pečiai ir futuristinės fetišų medžiagos (neoprenas, lateksas, silikonas).

Tačiau naujausia „Mugler“ kolekcija, kurią pristatė kūrybos direktorius Nicolas Formichetti ir dizaineris Sebastienas Peigné, buvo kur kas švelnesnė. Architektūrinės formos ir minkštos medžiagos, įskaitant itin moterišką kašmyrą, vilną ir audinės kailį, išreiškė intelektualų ir konceptualų požiūrį į drabužius. Kolekcija buvo eklektiška, veikiausiai dėl to, kad įkvėpimo buvo semtasi iš daugybės dalykų, pradedant simetriškais Brazilijos linkiais, Alfredo Hitchcocko filmais, 5-ojo dešimtmečio siluetais ir baigiant praėjusia susižavėjimo skrydžiais era.

Turint tai galvoje, modeliai buvo apsiausti prigludusiais kostiumėliais, kurie dėl suapvalintų pečių, ir švelnių pastelinių koralo, jūros putos, blyškiai geltonos bei pilkų atspalvių priminė jausmingą uniformą. Gausiai naudojamos gobtuvo formos kepurės ir minkštos odinės skarelės, papildžiusios elegantiškus vienspalvius ansamblius, tapo duokle nespalvotojo kino herojėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)