Bailey išsirinko karinę/sportinę temą, kuri šį pavasario sezoną vyravo daugelyje podiumų, tačiau sugebėjo suteikti jai visiškai naujų akcentų. Jis suderino kašmyro jojiko kelnes ir sportbačius bei odines motociklininko kelnes su sportiniais švarkeliais – kai kurie megzti kilpiniais raštais – ir pademonstravo pagrindinį mados namų ramstį iš tamsiai žalios spalvos brezento su ryškiais užtrauktukais – tikslus kompromisas tarp kokybės ir “kietumo”.

Ir vėl jo vientisas pagrindas pasižymėjo keliomis ryškiomis asmenybės injekcijomis, tokiomis kaip 60-ųjų dvasios įkvėpti šachmatų lentos raštų megztiniai ir švelni koledžo kaklajuostė su ryškiomis brokato juostelėmis. Tuo tarpu naujasis Burberry languotas audinys pasirodė padidintas, švelniai žalios spalvos ant sutraukto švarkelio, kuris yra mažytis ir primena mėgiamiausią asmeninį daiktą. Tai buvo veiksminga.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją