Alicia Keys

„Dievinu šią šukuoseną, - teigia Gisele Bundchen, - pora minučių ir šukuosena tvarkinga. O jeigu labai skubi, galima susirišti plaukus į uodegą net nesišukavus, - taip netgi seksualiau“.

„Arklio uodegos“ populiarumas visiškai suprantamas – ši šukuosena lengvai padaroma, ji tinka ir kasdienai, ir šventėms, ją galima paįvairinti įvairiomis puošmenomis, kuodu, garbanojimu ir įvairiais aksesuarais. Kiekvieną sezoną keičiasi tik „arklio uodegos“ šukuosenos variacijos.

Šį sezoną itin madingas romantiškas ir retro stilius, todėl galima susirišti plaukus į aukštą uodegą ir šiek tiek pavelti plaukus. Tokia šukuosena puikiai dera prie vakarinio apdaro, prie kokteilinės suknelės. O glotni ištiesintų plaukų „arklio uodega“ puikiai papildys dalykinį stilių.

Glotni arklio uodega

Idealiai glotnią „arklio uodegos“ šukuoseną be sklastymo šį rudenį siūlo nešioti Jason Wu, Charlotte Ronson, Doo Ri, Chanel, Calvino Kleino madų namai. Jason Wu modelių plaukai sutvirtinami gumelėmis iš medžiagos, primenančios juodą odą.
Jason Wu
Chanel naudoja patikrintą elegantišką būdą – uodega prie pagrindo apsukama plaukų sruoga.
Chanel

Puošni arklio uodega

Carolinos Herreros modelių šukuosenos savo įspūdinga apimtimi labiau priminė ne arklio, o liūto uodegą. Pagrindinis akcentas – ažūrinės juostos, fiksuojančios šukuoseną labai žemai, beveik prie pečių linijos.
Carolina Herrera
Panašios ir Oskaro de la Rentos kolekcijų modelių šukuosenos – išpūsti jo modelių plaukai buvo suimti beveik prie pačių galiukų taip, kad priminė gobtuvą, o merginų kaktas puošė šilkinės juostos su dekoratyviomis sagėmis.
Oscar de la Renta
Dolce & Gabbana prie žemai susegtos pūstos uodegos derino įvairius auskarus, sages, dekoruotas perlais, brangakmeniais ir jų imitacijomis, angeliukų figūromis, rožėmis.
Dolce & Gabbana

Arklio uodega iš šono

Katy Perri rudens kolekcijų pristatyme pasirodė su aukšta arklio uodega, susegta iš šono. Beje, ji buvo mėlyna! Griežta ir nuobodžia tokios šukuosenos nepavadinsi. Sukurtas linksmos išdaigininkės mergaitės įvaizdis.
Katy Perry

Pakeltų plaukų arklio uodega

Pašiaušti plaukai, Sophia Loren ir Brigitte Bardot stiliaus šukuosena, būdinga Diesel, Tibi ir Herve Lager by Max Azria modeliams. Visų madingų madų namų šukuosenos dvelkia šiokiu tokiu nerūpestingumu, laisvumu, modeliai atrodo moteriški ir elegantiški.
Max Azria

Plaukų aksesuarai 2012 m. rudenį – ką pataria ekspertai

Paįvairinti „arklio uodegos“ šukuoseną galima įvairiais papuošalais, pvz., specialiais auksinio ar sidabrinio vėrinio pavidalo segtukais, segamais į plaukus, kaspinėliais, plunksnomis. Šiai šukuosenai tinka įvairios retro stiliaus juostos, kaspinai. Tokias juostas nesunku pasigaminti pačioms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)