Šaltis neturėtų būti kliūtis rengtis stilingai, tuo labiau kad šią žiemą bus madinga šiluma, o ją išlaikyti padės vilna, tvidas, kailis ir, aišku, mezginiai. Jaukūs dideli megztiniai geriausiai tinka laisvalaikiui, tačiau tai nereiškia, kad tokie drabužiai darbe – tabu.

Šį sezoną madingiausios neįmantrių formų klasikinės megztos suknelės. Su tokiu apdaru galima eiti ir į darbą, ir į kavinę. Svarbiausia – tinkamai priderinti aksesuarus ir avalynę. Kad megzti drabužiai, aksesuarai ir net avalynė neatrodytų nuobodžiai, jie puošiami madingais skandinaviško stiliaus raštais – snaigėmis ir elniais.

Prie šviesių megztinių ir suknelių puikiai tiks natūralių žemės spalvų aksesuarai ir trumpi suvarstomi kailiu puošti aulinukai. Žiemai - vilnonės tamprės ir ilgaauliai.

Anot „Deichmann“ stilistų, šaltajam sezonui siūlomi įvairiausi avalynės modeliai: nuo aulinių plokščiu padu iki aulinukų paaukštinta pakulne. Pastarieji patiks toms, kurios mėgsta aukštakulnius, tačiau nesiryžta jų avėti prisnigus ar esant plikledžiui.

Šilumą išsaugoti labiausiai padeda net tik kokybiška žieminė avalynė, bet ir kepurės, pirštinės. Didelis stambių siūlų šalikas – taip pat būtinybė žiemą. Įvaizdį puikiai papildys rankinė, dekoruota megztomis detalėmis ar kailiu.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją