Kuo pasipuošti į įmonės vakarėlį

Moterys iš verslo sferos dažniausiai renkasi kelnių kostiumus, tad įmonių vakarėliuose jos nori parodyti savo kitą, moteriškesnę pusę. Tačiau dažniausiai tokie eksperimentai nepasiteisina, nes korporatyvinis renginys nėra ta vieta, kur derėtų atskleisti visas savo moteriškas savybes – geriau jas pataupykite romantiškai vakarienei su draugais.

Kiekviena įmonė be abejonės turi savo individualų supratimą apie korporatyvinį stilių, bet, kad ir koks bebūtų paskelbtas renginio aprangos kodas, jūsų įvaizdį su vyrišku smokingu, retro stiliaus makiažu ir nepriekaištinga šukuosena įsimins visi vakarėlio dalyviai.

Papildyti įvaizdį gali marškiniai su raukiniais arba pusiau peršviečiama palaidinė, taip pat lakiniai arba laivelio formos bateliai. Kaip įkvėpimą išsinagrinėkite Gabrielle Chanel, Gretos Garbo, Marlene Dietrich ar Audrey Hepburn stilių.
Ramunės Piekautaitės kokteilinės suknelės

Oficialus renginys

Gavus kvietimą į oficialų renginį nereikėtų pernelyg tiesmukai rinktis aprangos. Vargu ar tiks suknelė su ilgu šleifu ir aukšta šukuosena. Ekstravagantiška juoda suknelė iki žemės su atvira nugara ir gilia iškirpte – pats geriausias sprendimas. Juoda spalva labiausiai tinka oficialiuose renginiuose, kai norite akcentuoti savo išvaizdą, o ne drabužius.

Priderinus aksominius batelius ir juodą apsiaustą, šventinis įvaizdis visiškai atspindės jūsų elegantišką ir nestandartinį skonį. Prie tokio derinio labai tiks ilgi auskarai, kurie pabrėš kaklą, o įvaizdį tobulai išbaigs geometrinės formos delninė auksiniu apvadu.

Romantiška vakarienė

Kiekvienos moters noras atrodyti žaviai ir gundančiai šalia mylimo vyro yra visiškai suprantamas, tačiau šis noras neturėtų akivaizdžiai atsispindėti jūsų aprangoje.

„Prabanga – tai ne skurdo, o vulgarumo priešingybė“, – ši mėgstama Gabrielle Chanel frazė visiškai įkūnija esmę, kurios reikia siekti kuriant romantišką įvaizdį.

Idealus sprendimas bet kokio tipo figūrai – pastelinės kreminės spalvos, pavyzdžiui, pudros, kūno, pieno ar baltos spalvos suknelė-futliaras. Priderinus netikro kailio paltą ir retro stiliaus basutes šis įvaizdis įgis individualumo ir išskirs jus iš minios moterų, kurios prie nėrinių derina laivelio formos batelius.

Naujųjų metų sutikimas naktiniame klube

Vykdamos į naujametinį vakarėlį naktiniame klube nuodugniai išstudijuokite kvietimą – paprastai kiekvienas klubas skelbia, koks bus renginio formatas. Jei norite įkvėpimo klubinės aprangos įvaizdžiui, pažiūrėkite Marko Christopherio filmą „Studio 54“, kuris atskleidžia klubinio gyvenimo peripetijas aštuntojo dešimtmečio pabaigoje.

Blizgučiai, žvyneliai, kutai – visi šie atributai padės jums susikurti ryškų ir įsimenantį klubinį įvaizdį, tik vertėtų nepamiršti, kad sužibėti galima ne tik šokių aikštelėje, bet ir neskoningiausiai apsirengusių žmonių sąraše, todėl šventinius drabužius rinkitės atidžiai.

Kuriant disko stilių svarbiausios taisyklės – balansas ir harmonija. Išsirinkite vieną akcentą, aplink kurį ir kurkite savo šventinį įvaizdį. Pavyzdžiui, madingo sezono atspalvio suknelė, apsiūta blizgučiais. Universaliausias pasirinkimas – ryškiai raudona suknelė, kuri tinka visoms moterims nepriklausomai nuo amžiaus. Prie jos priderinkite tos pačios spalvos batus ir lakoniškus aksesuarus.

Vakarėlis užmiestyje

Kalėdos ir Naujieji metai yra šeimos šventės, kurios asocijuojasi su namų atmosfera ir jaukumu. Dauguma žmonių dažniausiai jas švenčia siaurame artimiausių žmonių rate. Žinoma, vakarėlis užmiestyje taip pat gali būti įvairaus pobūdžio, bet dažniausiai manoma, kad atmosfera bus laisva ir neįpareigojanti, nes išvažiuodami už miesto, žmonės siekia pabėgti nuo kasdienio miesto šurmulio ir praleisti laiką ramiau.

Bohemiška ilga kūno spalvos ar marginta afrikietiškais raštais suknelė su priderintu tos pačios spalvos dideliu šiltu megztiniu ir aksesuarai iš natūralių medžiagų leis jums pasijusti pagrindine Charlotte Bronte romano veikėja.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją