"Litexpo" parodų centre vyksiančiame konkursui specialiai bus sukurta jaukaus kambario, kurio viduryje kabės vaikiškas lopšys, scenografija, leisianti tėveliams drąsiau jaustis ant scenos.

Renginį atidarys komisijos nariai - bardai Neringa ir Ričardas, atliksiantys savo kūrybos lopšines, konkurso vedėjai "Teatriuko" aktoriai pakvies visus žiūrovus ir dalyvius pasiklausyti savo koncertinės programos "Karuselė už miesto". Konkursą pabaigs dainų kūrėja ir atlikėja Rasuolė.

Tarp vertinimo komisijos narių bus ir Česlovas Gabalis bei grupės "Pelenai" kompozitorius ir tekstų autorius Gintautas Banys.

Dalyvavusiems konkurse tėveliams bus įteikti diplomai su nominacijomis, o finalistams ir nugalėtojui bus įteikti specialūs prizai.

Lopšinių konkursą organizuojanti kompanija "Milupa" nutarė parengti "Šiuolaikinį lietuvių tėvelių tautosakos" rinkinį, siekdama, kad dažniausiai tik namuose dainuojamos lopšinės nenukeliautų užmarštin. Bendrovės internetiniame puslapyje bus paskelbta rubrika, kuriai tėveliai galės siųsti savo kūrybos patarles, lopšines ar pasakas. Geriausi kūriniai bus įtraukti į minėtą rinkinį.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją