„The Guardian“ pateikia naują asmenybės vertinimo testą – pagal tualetinio popieriaus ritinėlį. Kaip jūs kabinate tualetinį popierių? Ar laisvas galas yra toliau nuo sienos (ir arčiau naudotojo), ar arčiau sienos?

Štai ką apie jūsų pasirinkimą sako dr. Gilda Carle.

Jei ritinėlį kabinate popieriumi į viršų

Tokiems žmonėms patinka atsakomybė, jie yra pedantiškai tvarkingi, linkę persistengti.

Jei ritinėlį kabinate popieriumi į apačią

Tokie žmonės yra atsipalaidavę, patikimi ir linkę santykius statyti ant tvirto pamato.

Jei jums nusispjauti, kaip kabinti, svarbiausia, kad popieriaus apskritai būtų

Tokie žmonės linkę sušvelninti konfliktą, jie vertina lankstumą ir mėgsta naujus iššūkius.

Pasirodo, kad tai, kaip kabiname tualetinį popierių, atspindi ne tik mūsų charakterį, bet ir mūsų pajamas. Įvertinus vienos JAV atliktos apklausos rezultatus paaiškėjo, kad 73 proc. žmonių, kurie per metus uždirba mažiau nei 20 tūkst. dolerių (apytikriai 18,3 tūkst. EUR), tualetinį popierių kabina atsuktą į apačią, o 60 proc. tų, kurie uždirba daugiau nei 50 tūkst. dolerių (apytikriai 45,7 tūkst. EUR) – į viršų.

Nors šie tyrimai ir neatitinka moksliniams psichologiniams tyrimams keliamų reikalavimų, juos maloniai galima paskaityti sėdint ant unitazo – jie taip pat verčia susimąstyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)