Šie darbai pristatomi iki balandžio pabaigos vyksiančioje paroda „Stebuklingas popierius“.

Moksleivių saviraiškos centro suorganizuotame Klaipėdos miesto mokinių popieriaus darbų parodoje-konkurse dalyvavo 2-10 klasių moksleiviai.

Konkurso darbai atlikti pačia įvairiausia technika: origami, stendinio modeliavimo, kvilingo, apimtinio modeliavimo, kusudamo ir kirigami. Pasak konkurso organizatorių, greičiausiai tokius darbelius galima sukurti per dieną, tačiau padaryti kai kuriuos jų, pavyzdžiui, stendinio modeliavimo architektūrinius statinius – pilis, gali užtrukti ir visą mėnesį iki bus sudėliotos visos sienos, langai ir durys.

Klaipėdoje tokia moksleivių darbų paroda vyksta jau antrą kartą. Pernai vaikų darbai buvo eksponuojami vienoje iš uostamiesčio bibliotekų, o šiemet paroda atidaryta „Akropolyje“, kur su kūriniais galės susipažinti dešimtys tūkstančių klaipėdiečių ir miesto svečių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)