Nuo balandžio 18 d. vyks keturios 5 d. trukmės atostogų programos: vaizduotę išlaisvinanti „Įspūdžiautojai: kūrybinės dirbtuvės“, energinga ir ištverminga „Įspūdžiautojai: sportuoja“, naujoji „Įspūdžiautojai: Riešė“ ir socialinių įgūdžių ir savęs atradimo programa „4WD: galingai į priekį!“.

Įspūdžiautojais taps jaunesnieji vaikai (6–11 m.), kurie fotografuoja degtukų dėžutėmis, kuria trumpametražius filmus, narplioja detektyvines situacijas, kuria spektaklius ir rodo juos vandenyje, užsiima alpinizmu, žaidžia tenisą, mokosi Rytų kovos menų, keliauja į Marsą, pažįsta robotų pasaulį ir net bando juos kurti patys.

Vyresnieji (12–17 m.), dalyvaujantys praktinėje socialinių įgūdžių ir savęs atradimo programoje „4 WD: galingai į priekį“, sužinos, kaip suburti ir motyvuoti bendraminčių, mokysis bet kokioje situacijoje pasitelkti kūrybiškumą, dalyvaus individualiuose užsiėmimuose, skirtuose savęs atradimui, savo ateities planavimui bei karjerai. Programos kulminacija – patyriminis žygis į gamtą, su galimybe realiai išbandyti ir įtvirtinti gautas žinias ir įgūdžius.

„Įspūdžiautojų“ ir „4 WD: galingai į priekį“ programos Lietuvos vaikų ir jaunimo centre visų moksleivių atostogų metu vyksta jau antrus metus. Per kiekvienas atostogas jų organizuojama daugiau ir įvairesnių. Pirmąjį kartą stovyklos vyks ne tik Lietuvos vaikų ir jaunimo centre, bet ir Riešėje, laisvalaikio klube „Kietas riešutėlis“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją