Pasak Netradicinio ugdymo dienų koordinatorės, LVJC mokymų metodininkės Neringos Grigorjevos, siekiant sudominti mokinius, pedagogams reikia žymiai daugiau pastangų, negu prieš keletą metų. Netradicinio ugdymo dienų metu LVJC sudaro galimybę įgyti daugiau žinių bei gerosios patirties iš specialistų–praktikų.

Pirmoji netradicinio ugdymo diena skirta kūrybiškumui. Lektorių pranešimuose – apie kūrybiškus metodus ir jų pritaikymo galimybes pasaulio pažinimo pamokose bei pasakų reikšmę asmenybės formavimui(si).
Žaidybiniams metodams skirtos antrosios dienos temos – neformaliojo ugdymo metodai ir žaidimai vaikams bei netradiciniai pamokos elementai, kad mokykloje būtų įdomu.

Motyvacijos temoms skirtos trečiosios dienos dalyviai klausys pranešimų ir diskutuos apie vaikų motyvaciją ir motyvacijos skatinimo metodus

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją