Kartodavau sau – na rytoj, tai jau tikrai pradėsiu sportuoti, rytoj tikrai pradėsiu mokytis užsienio kalbą, rytoj tikrai pradėsiu sveikai maitintis. Ir iš visų mano tų svajonių išeidavo šnipštas.

2015-iesiems bėgant į pabaigą susimąsčiau – nejaugi ir ateinantieji metai bus tokie neefektyvūs? Nejau ir vėl prisigalvosiu įvairiausių tikslų, kurių nei vieno neįgyvendinsiu? Ėmiau ieškoti priežasčių, kodėl taip nutiko. Ir tuomet, žvelgiant atgal į nugyventus metus, supratau – didžiulę dalį savo energijos, savo laiko skyriau nereikšmingiems dalykams, dariau darbus, kurie man neįdomus, kurie neskatino judėti pirmyn, kuriuos atlikdama labai pavargdavau ir nebeturėdavau jėgų įgyvendinti kitus išsikeltus tikslus. Todėl likus beveik dviem mėnesiams iki naujiesiems 2016-iesiems atkeliaujant į Lietuvą ėmiau iš pagrindų keisti savo gyvenimą.

Atsisakiau darbe atlikti man nepriklausančius papildomus darbus. Žinoma, iš pradžių jaučiau didžiulį kolegų pasipriešinimą, pyktį, tačiau dabar viskas stojo į savo vėžes – produktyviai atlieku man vadovų pavestas užduotis per daug trumpesnį laiką nei kiti, dabar darbus atlieku taip gerai, kad net įmonės vadovas man įteikė premiją kaip vienai geriausių metų darbuotojai. Iš darbo dabar grįžtu daug anksčiau, todėl galiu praleisti daug daugiau laiko su mylimuoju, su mūsų šeimomis, todėl santykiai su artimaisiais tapo nuostabūs, dingo pykčiai dėl mažai skiriamo laiko vieni kitiems.

Kartu su savo meile pradėjom lankyti sporto klubą – jau dabar jaučiu, kaip pagerėjo sveikata. Esu mylima, pailsėjusi, sveika, trykštu energija per kraštus. Savo šias jėgas nukreipiau dar viena kryptimi – buvau pažadėjusi parašyti knygą, tačiau taip niekada neatrasdavau tam laiko. O dabar, per du mėnesius, jau sukūriau šešis naujos knygos skyrius. Daviau per šventes paskaityti draugėms – atsiliepimai glostantys širdį.

Negana to, sužinojome, jog išsipildė mūsų su mylimuoju didžiausia svajonė – į mūsų gyvenimą vasarą atkeliaus taip laukta nauja gyvybė.

Naujiesiems metams norėčiau sau palinkėti tęsti pradėtus darbus, vykdyti užsibrėžtus tikslus. O jums visiems linkiu nelaukti konkrečios datos, kada pradėsite įgyvendinti savo svajones. Jei kažko norite, apie kažką svajojate – imkite daryti čia ir dabar, ne rytoj, ne vėliau, bet čia ir dabar. Gyvenkite, svajokite, kantriai dirbkite dėl savo svajų ir jūsų gyvenimas nušvis gražiausiomis spalvomis!

Dėkojame Kristinai už laišką. Jos istorija dalyvauja konkurse „Tikslai kitiems metams“. Kviečiame dalyvauti ir Jus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją