1. Iškepkite Mamai tortą

Palepinkite mamą gardžiu kavos puodelių į lovą ir savo gamybos tortu ar pyragu. Paprastą ir greitai paruošiamą receptą galite rasti tiesiog internete – tereikės išrinkti mamos mėgstamiausią. Jei gyvenate ne su mama, dailiai supakavę tortą palikite prie jos namo ar buto durų. Tokia staigmena neabejotinai suteiks daug gerų emocijų.

2. Paruoškite geriausių atsiminimų albumą

Kiekviena šeima turi daugybę gražių akimirkų, kurias norisi išsaugoti. Surinkite brangiausių atsiminimų nuotraukas ir sudėkite jas į nuotraukų albumą. Prie kiekvienos nuotraukos galite parašyti datą ir kelis faktus apie įamžintą dieną ar patirtą nuotykį.

3. Nusiųskite puokštę gėlių

Vienas tradiciškiausių, bet kartu ir labai mielų būdų pradžiuginti mamą – mėgstamų gėlių puokštė. Tai puiki galimybė parodyti nuoširdų dėmesį ir meilę per atstumą. Karantino metu gėlių galite užsakyti internetu – tereikės išrinkti puokštę ir nurodyti mamos adresą, kuriuo kurjeris saugiai ją pristatys.

4. Nustebinkite Mamą įspūdžio dovana

Jei mama pirmenybę teikia ne materialioms dovanoms, nustebinti ją galite jos mėgstamos pramogos dovanų čekiu. Galbūt ji dievina masažus, degustacijas, o gal jūsų mama yra aktyvių pramogų mėgėja ir ji nudžiugtų gavusi galimybę paskraidyti oro balionu ar pasivažinėti superautomobiliu? Jei taip, šias ir daug kitų įspūdžio dovanų rasite www.geradovana.lt. Kaip rašoma atsiųstame pranešime spaudai, dovanų čekiai galioja iki 12 mėn., todėl net ir pasibaigus karantinui jūsų mama galės išbandyti pramogą.

5. Paruoškite vonios rinkinį

Daugelis moterų dievina SPA ritualus vonioje – maudynes su daug putų, raminančia muzika ir kvepiančiomis žvakėmis šalia. Tokius malonumus mėgstančiai mamai paruoškite atpalaiduojančios vonios rinkinuką: į dovanų dėžutę įdėkite kvepiančių žvakių, vonios burbulų, kūno šveitiklį. Taip pat galite užsakyti mamai naują chalatą ar rankšluostį su jos inicialais, kad ji, kaskart žygiuodama į vonią, pasijustų tarsi prabangiame SPA centre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)