„Apsispręsti bus žymiai lengviau, kai vaikai viską galės išbandyti patys“, – mano LVJC meninio ugdymo skyriaus vadovė Sandra Valantinaitė. Rugpjūtį LVJC jau antrus metus rengiamoje kūrybinėje laboratorijoje „Patirtukas“ ir „Bandyklė“ pačių jauniausių vaikų laukia pažintis su gatvės šokiais, teatriuko užsiėmimuose jie ne tik vaidins, bet ir dainuos. Vaikai ir jaunimas susipažins su afrikietiškais būgnais ir gitaromis, išmėgins turkiškos tapybos techniką ir patys galės nuspręsti, kapueira – tai šokis ar kovos menas.

„Patirtukas“ 5–9 m. vaikus kviečia kasdien išbandyti po vieną ir naują smagią veiklą: gatvės šokius, teatrą, rytų kovos menus, dainavimą, keramiką, tapybą ant vandens. „Bandyklė“ 10–18 m. jaunuoliams parengė keramikos, dailės, fotodizaino, teatrinių improvizacijų, įvairių šokių stilių, muzikos instrumentų, kovos menų užsiėmimus.

Rugpjūčio mėnesio pabaigoje 10–18 m. vaikus ir jaunimą į LVJC pakvies „Šokių Bandyklė“, kur visą savaitę vyks šiuolaikinio šokio, flamenko, gatvės šokių, lindihopo, baleto ir kiti užsiėmimai.

„Patirtukas“, rugpjūčio 6–14 ir 20–28 d.
„Bandyklė“, rugpjūčio 6–10 ir 20-24 d.
„Šokių Bandyklė“, rugpjūčio 27–31 d. 

„Patirtuko“ ir „Bandyklės“ veiklos planuojamos ir rugsėjo mėnesį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)