Tėvelių laukia trumpesnė programa. Siūloma apsilankyti trijose paskaitose, kuriose bus pateikta itin naudingos informacijos apie gimdymą, kūdikio priežiūrą ir maitinimą.

Pirmojoje šio mėnesio paskaitoje, vyksiančioje liepos 7 d., bus pasakojama apie gimdymą – vieną svarbiausių bei daugiausiai klausimų keliančių momentų būsimųjų tėvelių gyvenime, rašoma pranešime spaudai.

Antrojo susitikimo metu būsimieji tėveliai gaus dar daugiau informacijos, kaip susidoroti su tėvystės užduotimis pirmaisiais kūdikio gyvenimo mėnesiais – daugiau aiškumo suteiks liepos 14 d. vyksianti paskaita apie tai, kaip tinkamai prižiūrėti ką tik gimusį mažylį pirmosiomis jo gyvenimo akimirkomis.

Paskaitų ciklą užbaigs liepos 21 d. susitikimas, kurio metu bus kalbama apie naujagimio ir kūdikio maitinimą. Būsimosioms mamoms bus pristatytas žindymo mokslas, jo praktika ir patarimai, bus kalbama apie tai, kokia yra natūralaus maitinimo nauda sveikatai ir ryšiui su mažyliu.

Atostogautojų taip pamėgtą rugpjūtį paskaitos nevyks, tad laukiantys naujos gyvybės turėtų suskubti ir nieko nelaukdami užsiregistruoti į liepos mėnesio nemokamų paskaitų ciklą.

Visos paskaitos yra nemokamos, vyksta net ir dirbantiems patogiu laiku – nuo 17.15 val. Susitikimai su būsimaisiais tėveliais organizuojami Klaipėdos miesto visuomenės sveikatos biuro patalpose Taikos pr. 76, trečiame aukšte (buvusi vaikų poliklinika).

Norintys dalyvauti keliose paskaitose ar visame jų cikle turi iš anksto užsiregistruoti tel. (8 46) 31 15 51, mob. tel. 8 640 93340, el. paštu iveta@sveikatosbiuras.lt. Registruotis būtina.

Paskaitų temos:

1. „Gimdymas“ (š. m. liepos 7 d. 17:15 val., lektorius: S. Kaunienė).

2. „Kūdikio priežiūra pirmaisiais mėnesiais“ (š. m. liepos 14 d. 17:15 val., lektorius: V. Dajorienė).

3. „Naujagimio ir kūdikio maitinimas“ (š. m. liepos 21 d. 17:15 val., lektorius: I. Būtienė).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)