„Tiesiog ateikite ir pabūkite kartu. Siekiame, kad šventinė nuotaika būtų juntama ne tik namuose, bet ir aplink juos. Tikimės, kad šis renginys nepaliks abejingų ir padės pajusti tikrą Kalėdų dvasią“, – sakė „Mano būsto“ Vilniaus regiono vadovas Arūnas Kubilius.

Pagal „Mano būsto“ standartą dirbančios daugiabučių namų administravimo įmonės Kalėdų eglutes ir jų įžiebimo šventes gyventojams dovanoja jau ketvirtą kartą. Pasak A. Kubiliaus, šia ir panašiomis iniciatyvomis siekiama atgaivinti daugiabučių kiemus bei skatinti bendruomeniškumo jausmą tarp vietos gyventojų.

Šventės metu vyks iškilminga eglutės įžiebimo ceremonija, iš Laplandijos atvykęs Kalėdų senelis kvies šokti, žaisti ir skanauti saldainių.

„Nesu praleidusi nė vienos eglės įžiebimo šventės savo rajone. Malonu matyti, jog kasmet renginiai pritraukia vis daugiau žmonių. Tai tik įrodo, jog bendruomenei reikia tokių susibūrimų, kurie tikrai suartina. Smagu, kad šventėje linksmai laiką leidžia ne tik mūsų mažieji ir jų tėveliai, bet ir rajono senjorai“, – pasakojo Lazdynuose gyvenanti Janina.

Linkime gražių švenčių!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)