Kad kartais švaistote pinigus

Tėvų mintis, kad reikia taupyti, nebūtinai priimtina vaikams. Taip pat yra dalykų, kuriems jie tiesiog negali atsispirti. Taigi ką daryti? Na, jei esate finansiškai nepriklausomi, tiesiog nesigirkite tėvams, kiek išleidote pirkiniams.

Kad nemėgstate drabužių, kuriuos jie jums nupirko

Jūsų skoniai gali skirtis, tačiau būkite diplomatiški, kai tėvai jums padovanoja drabužių, primenančių aštuoniasdešimtųjų madas. Paprašykite čekio ir diskretiškai juos pakeiskite. Kai jie paklaus, pasakykite, kad tą drabužį labai vertinate, todėl rengiatės tik ypatingomis progomis.

Kad linksminatės, kai jie išvykę

Tai daro daugelis atžalų, kai tėvai išvykę - taip jie mėgaujasi naujai atrasta laisve. Tačiau ir jiems, ir jums bus geriau, jei tėvai nežinos, kad laukėte, kol jie išvyks.

Kad geriate dažniau, nei mano jie

Daugelis tėvų linkę tikėti, kad jų vaikai niekada neperžengs ribų, ypač kalbant apie rūkymą ir alkoholį. Tačiau faktas lieka faktu: kai tik jaunimas gauna galimybę, jie ja pasinaudos. Jei išgėrėte daugiau alkoholio, nesigirkite apie tai namie.

Kad gerai bučiuojatės

Puiku, jei galite su tėvais pasikalbėti apie seksą, tačiau nėra reikalo užversti juos nenorima informacija. Laikykite savo pasimatymus paslaptyje, ypač jei norite, kad tėvai išvis išleistų jus iš namų sutemus. Ir pilnamečius kai kurie tėvai mėgsta reguliuoti.

Kad švaistote pinigus kavai

Daugelis mamų pasakytų: „Kodėl negali gerti kavos namie, o ne kavinėje?“ Tačiau kartais jums tiesiog reikia nueiti į tą kavinę. Jūsų tėvai išsigąs sužinoję, kiek pinigų išleidote kavai ir keliems sumuštiniams.

Kad kartais „pasiskolinate“ jų piniginę

Pritrūkote pinigų ir nusprendėte pasiskolinti iš tėvų, „pamiršę“ apie tai pasakyti? Net jei ir nepasakysite to tėvams, pažadėkite sau, kad daugiau taip nedarysite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)