1. Jūs esate viena su kita. Nepaisant to, ar pritariate ar ne įvairiems gyvenimo pasirinkimams, jūs palaikote viena kitą tiek geru, tiek blogu gyvenimo etapu.

2. Geriausia draugė leidžia jums nesustabdomai šnekėti apie vyrus vis iš naujo. Nepaisant to, ar tu jauti jam simpatiją ar esi nusivylusi – draugė išklauso šias tavo kalbas.

3. Ji pasirūpina, kad visuomet atrodytumėt nepriekaištingai.
Geriausia draugė pataria, kaip atrodyti geriausiai ir nepasidaryti gėdos.

4. Ji parodo jūsų trūkumus. Jei esate linkusi kalbėti labai garsiai netinkamoje vietoje, geriausia draugė vienintelė iš visos kambaryje esančios kompanijos pasakys, kad šiek tiek nutiltumėte.

5. Ji nemėgsta jūsų buvusiųjų. Net jeigu jie nepadarė jums nieko bloga. Draugė negali jų pakęsti už tai, kad kažkada jūs buvote įžeista.

6. Ji aptaria jūsų simpatijas. Be to, ji randa naudingos informacijos, kuri gali jus dominti.

7. Ji užbėga už akių jūsų alkio priepuoliams. Geriausia draugė žino, kada ateiti pas jus su mėgstamiausiu patiekalu, kai to labiausiai reikia.

8. Ji pietauja su jumis, net jei tai – telefono skambutis. Tikra draugė palaikys kompaniją ir pasikalbės su jumis telefonu, kol sėdite ir pietaujate viena.

9. Ji išgelbėja jus nuo blogų ir nuobodžių vyrų. Jei jūsų pasimatymas beviltiškai nuobodus ar keistas, draugė ras išeitį, kaip jus iš ten ištraukti.

10. Ji myli jus nepaisant nieko. Jei jūs sergate, priimate neteisingus sprendimus ar esate apsėsta naujo vaikino, draugė jus mylės, nes tikrai pažįsta.

11. Ji visuomet jums parašys. Apie tai, ar gerai grįžote namo, apie vyrus, vaikus, darbo problemas, serialus – apie bet ką, ką jūs darote!