1. Patys geriausi klientai man - žmonės, kurie užsidirba savo pinigus – mokytojai, barmenai, policininkai. Turtingieji galvoja, kad daro tau paslaugą leisdami šveisti jų tualetus, kai tuo tarpu dirbantieji supranta, kad tu darai jiems paslaugą, lengvinančią jų gyvenimą.

2. Labai norėčiau, kad nereikalautumėte baliklių ar kitų stiprių valiklių, nes praktiškai visose situacijose galima panaudoti ekologišką priemonę, kuri veiks ne ką prasčiau.

3. Kai aš išeisiu, patikrink klozeto pagrindą ir šaldytuvo viršų. Jeigu jie švarūs, žinosi, kad aš kruopštus/-i.

4. Daugybė valymo kompanijų nevykdo jokio asmens patikrinimo ar netgi netikrina nuorodų. Aš atsakiau į skelbimą, buvau laiku ir tinkamas, ir norėjau dirbti – tiek daugumai kompanijų ir tereikia.

5. Nors aš ir šypsausi bei vaidinu, jog man įdomu, nelaikykite manęs savo psichologu, gandų išklausytoju ar tiesiog draugu.

6. Dauguma iš mūsų turi kur kas mažiau laiko bei pinigų negu jūs, ir mums tikrai sunku suprasti, kodėl jūs skundžiatės. Be to, jūs mane trukdote.

7. Kai pradedate naudotis valymo kompanijos paslaugomis, visuomet palikite kelis banknotus matomoje vietoje. Jeigu pritrūks nors vieno, taps aišku, kad mumis pasitikėti negalima, nes galime paimti ir kitus daiktus.

8. Susirinkite drabužius nuo žemės, išimkite nešvarius indus iš plautuvės ar sutvarkykite vaikų žaislus – namai atrodys kur kas tvarkingesni.

9. Jeigu jūs mums atversite savo asmeninio gyvenimo paslaptis, mes tikrai apie jus šnekėsime, gal net nusiųsime nuotraukas savo draugams ar giminaičiams.

10. Jeigu jūs neturite daug pinigų, paprašykite, kad tvarkytojas ateitų viso labo vienai valandai – jis/ji gali sutvarkyti tik vonios kambarius, virtuvę ar tik tuos kambarius, kuriuos mato svečiai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)