Baklažanų suktinukai su riešutais

Pakepinkite aliejuje juostelėmis supjaustytus baklažanus. Virtuviniu kombainu paruoškite pastą iš 200 g graikiškų riešutų, apkepintų svogūnų (1 galvutės), susmulkinto žiupsnelio žalumynų (bazilikų, krapų ar kalendros), ¼ arbat.šaukštelio aitriųjų raudonųjų pipirų, ¼ arbat. šaukštelio chmeli-suneli prieskonių mišinio, žiupsnelio šafrano ir 3-4 skiltelių česnako. Įberkite druskos ir pastą tepkite ant pakepintų baklažanų, juos susukite. Pabarstykite granatų sėklomis.

Pomidorai su minkštu sūriu

Nupjaukite nuo nedidelių pomidorų viršų, išskobkite šaukšteliu minkštimą ir įdarykite juos fetos sūriu, sumaišytu su grietinėle ir žalumynais.

Baklažanų suktinukai su sūriu

Sutarkuokite sūrį, sumaišykite su majonezu ir susmulkintais česnakais. Viską sudėkite ant apkepintų baklažanų gabalėlių ir suvyniokite į suktinukus.

Sūrio rutuliukai

Sumaišykite liesą varškę su minkštu brinzos sūriu santykiu 1:2. Suformuokite rutuliukus, apvoliokite juos susmulkintuose krapuose.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją