Reikės:
100 g fetos,
25 g sviesto,
1 šaukšto alyvų aliejaus,
3 svogūnų,
1 šaukšto susmulkintų žalių čiobrelių,
druskos, pipirų,
1 lakšto sluoksniuotos tešlos (0,5 kg),
žalumynų.
Susmulkinkite svogūnus ir nuolat maišydami troškinkite juos keptuvėje su sviestu bei alyvų aliejumi apie 10-15 min. Svogūnai turi tapti minkšti ir skaidrūs. Tada įberkite susmulkintų čiobrelių, druskos ir pipirų.
Tešlos lakštą įklokite į skardą ir sudėkite troškintus svogūnus. Sūrį supjaustykite kubeliais ir tolygiai paskirstę išdėliokite ant svogūnų. Kepkite 200 °C temperatūros orkaitėje apie 20 min.
Skanaus
„Savaitė“
Prisijungti prie diskusijos
Rodyti diskusiją