Gaminimas: 40 min
1 porcijoje: 460 kcal, 14 g baltymų, 22 g riebalų, 53 g angliavandenių
Maždaug 7 porcijos

Produktai:

200 g juodojo šokolado,
180 g sviesto,
200 g cukraus,
4 kiaušiniai,
130 g miltų,
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių,
30 g kakavos miltelių,
100 g riešutų kremo

Gaminimas:

Šokoladą ištirpinkite su sviestu. Įmuškite kiaušinius po vieną, įmaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Sukrėskite tešlą į keturkampę kepimo formą (26 x 22 cm), išklotą kepimo popieriumi.

Viršų aptepkite riešutų kremu, šakute nupieškite marmuro raštą. Kepkite pyragą 40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsusį supjaustykite kvadratėliais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją