Gaminimas: 40 min
1 porcijoje: 460 kcal, 14 g baltymų, 22 g riebalų, 53 g angliavandenių
Maždaug 7 porcijos
Produktai:
200 g juodojo šokolado,
180 g sviesto,
200 g cukraus,
4 kiaušiniai,
130 g miltų,
1 arb. šaukštelis kepimo miltelių,
30 g kakavos miltelių,
100 g riešutų kremo
Gaminimas:
Šokoladą ištirpinkite su sviestu. Įmuškite kiaušinius po vieną, įmaišykite cukrų, miltus, kepimo miltelius ir kakavą. Sukrėskite tešlą į keturkampę kepimo formą (26 x 22 cm), išklotą kepimo popieriumi.
Viršų aptepkite riešutų kremu, šakute nupieškite marmuro raštą. Kepkite pyragą 40 min. 180 laipsnių temperatūroje. Atvėsusį supjaustykite kvadratėliais.
Skanaus!