4 porcijos

Produktai:

200 gramų karčiojo šokolado,
150 gramų sviesto,
180 gramų smulkaus cukraus,
3 kiaušiniai,
70 gramų kakavos miltelių,
100 gramų tamsių razinų,
2 šaukštai romo arba konjako,
3 lašai vanilės ekstrakto.

Kaip gaminti:

Užpilkite razinas romu ir palaikykite 10 min.

Šokoladą sulaužykite gabalėliais, kartu su sviestu ištirpinkite inde, įstatytame į karštą vandenį. Suberkite cukrų ir maišykite, kol viskas galutinai ištirps. Tada suberkite į masę kakavą ir razinas.

Atskirkite kiaušinio trynius nuo baltymų, Trynius supilkite į šokolado masę, gerai išmaišykite. Įlašinkite vanilės ekstrakto. Baltymus išplakite iki purios masės, sudėkite į šokolado masę ir gerai išmaišykite.

Ištepkite kepimo formą sviestu, supilkite tešlą ir 180 laipsnių orkaitėje kepkite 25 min. Palaukite, kol atvės, o tuomet galima valgyti.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)