Reikės:

1 l sultinio (naudojau daržovių iš kubelio),
2 morkos,
1 svogūnas,
4 skiltelės česnako,
2 nukaulintos vištos blauzdelės,
2 bulvės,
6 karnišonai (maži agurkėliai marinuoti),
100 ml pomidorų padažo,
aliejaus kepimui,
prieskonių pagal poreikį (aš nedėjau, nes druskos buvo sultinyje, plius pyliau agurkų skysčio truputį).

Į sultinį beriame kubeliais pjaustytas bulves ir verdame.

Vištieną susmulkiname nedideliais gabaliukais ir apkepiname aliejuje. Dedame į sultinį. Toje pačioje keptuvėje apkepiname smulkintą svogūną, tarkuotas morkas ir išspaustus česnakus. Dedame į sriubą ir verdame, kol bulvės bus minkštos. Iki virimo pabaigos likus 5 min. dedame pomidorų padažą, smulkintus agurkėlius ir įpilame truputį agurkėlių skysčio. Paragaujame, jeigu trūksta prieskonių tada įdedame ir jų.

Įsidėkite grietinės ir užberkite smulkintų krapų.