Produktai:

1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
1 galva svogūno,
3 skiltelės česnako,
1 šaukštas kario,
1,5 stiklinės raudonųjų lęšių,
1 pomidoras,
4 stiklinės daržovių sultinio,
2 šaukštai grietinės,
Sauja žalių petražolių,
200 gramų džiūvėsėlių,
Druskos, juodųjų maltų pipirų – pagal skonį.

Kaip gaminti:

Į puodą su storu dugnu įpilkite alyvuogių aliejaus, pastatykite ant viryklės, kad įkaistų. Jame tris minutes pakepkite svogūno ir česnako gabalėlius. Suberkite kario miltelius ir pakepkite pusę minutės.

Sudėkite į puodą lęšius, stambiai pjaustytą pomidorą, supilkite sultinį ir stiklinę šilto vandens, užvirinkite. Paskui sumažinkite kaitrumą ir pavirkite dar 20 minučių, kol suminkštės lęšiai.
Išpilstykite sriubą į lėkštes, įdėkite grietinės, džiūvėsėlių, įberkite petražolių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją