4 porcijos / Paruošimas: 60 min. / 350 kcal.Š

250 g maskarponės sūrio
100 g liesos varškės
½ pakelio vanilinio cukraus
150g cukraus pudros
200 g migdolinių sausainių
Po 100 g braškių ir juodųjų serbentų
Mėtų lapelių papuošimui

Maskarponės sūrį sumaišykite su liesa varške. Sudėkite cukraus pudrą ir gerai išplakite mikseriu. Gautą masę padalykite į dvi dalis. Į vieną dalį pridėkite vanilinio cukraus ir išmaišykite.

Sausainius sudėkite į ploną maišelį ir kelis kartus pervažiuokite per jį kočėlu. Gautus trupinius suberkite į dubenį.

Braškes perrinkite, atsragiai nuplaukite šaltu vandeniu ir nudžiovinkite ant popierinio rankšluosčio. Serbentus atskirkite nuo šakelių, perrinkite, nuplaukite ir taip pat nudžiovinkite. Kelias kiekvienos rūšies uogas atidėkite papuošimui. Likusias uogas sumaišykite su antra maskarponės ir varškės mišinio dalimi (be vanilinio cukraus).

Į desertinius indelius sukrėskite po 1 – 2 šaukštus kiekvienos masės ir 30 – 40 min. padėkite į šaldytuvą. Tuomet apibarsykite migdolinių sausainių trupiniais, papuoškite uogomis ir mėtų lapeliais.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją