4 porcijos

Produktai:

500 g moliūgo minkštimo,
0,5 l vištienos sultinio,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštas grietinės,
6 žiupsneliai malto muskato riešuto,
druskos, juodųjų pipirų,
6 riekelės šviesios duonos,
12 pekano riešutų.

Kaip gaminti:

1. Moliūgo minkštimą supjaustykite kubeliais, 20 min. virkite garuose.

2. Duonos riekeles padžiovinkite 150 laipsnių karščio orkaitėje, paskui palikite atvėsti.

3. Pekano riešutus supjaustykite stambokais gabalėliais.

4. Į išvirusius moliūgus supilkite vištienos sultinį, alyvuogių aliejų, grietinę, įberkite druskos, pipirų, muskato riešuto. Suplakite trintuvu iki piurė konsistencijos. Kiek pakaitinkite ir patiekite šiltą, apibarstę pekano riešutais. Prie sriubos patiekite skrudintos duonos.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)