4 porcijos

Produktai:

2 tortilijų papločiai,
300 gramų jautienos faršo,
1 raudona paprika,
1 svogūnas,
1 avokadas,
2 šaukštai konservuotų kukurūzų,
1 šaukštas natūralaus jogurto,
3 šaukštai aliejaus,
0,5 citrinos sultys,
0,5 šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės,
0,5 saujos petražolių,
druskos, maltų aitriųjų pipirų.

Kaip gaminti:

1. Įkaitinkite keptuvėje 2 šaukštus aliejaus, 15 minučių maišydami pakepkite faršą. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų, nukelkite nuo viryklės, išimkite į lėkštę.

2. Nulupkite avokadą, apšlakstykite minkštimą citrinos sultimis ir supjaustykite mažais gabalėliais.

3. Iš paprikos išimkite sėkleles, supjaustykite šiaudeliais. Petražoles nuplaukite, nusausinkite ir susmulkinkite. Nusunkite konservuotus kukurūzus.

4. Nulupkite svogūną, supjaustykite žiedais. Į keptuvę, kurioje kepėte faršą, supilkite likusį aliejų ir 7 min. pakepkite svogūnus, kol pagels.

5. Dubenyje sumaišykite faršą, apkeptus svogūno žiedus, avokadą, kukurūzus ir petražoles, pasūdykite, įberkite pipirų.

6. Jogurtą sumaišykite su citrinos žievele. Uždėkite ant stalo dvi tortilijas, aptepkite jogurtu, ant jų uždėkite įdaro ir paprikos gabalėlius, suvyniokite ir valandai padėkite į šaldytuvą. Prieš patiekdami į stalą supjaustykite riekelėmis.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)