4 porcijos

Produktai:

1 raudonasis svogūnas,
1 šaukštas kaparėlių,
3 šauktai majonezo,
4 šaukštai grietinėlės (30 proc. riebumo),
1 šaukštas citrinos sulčių,
400 gramų silpnai sūdytos raudonosios žuvies,
pusė poro stiebo,
40 gramų krapų,
70 gramų salotų,
juodųjų maltų pipirų,
druskos.

Kaip gaminti:

Padažui nulupkite ir smulkiai supjaustykite svogūną. Susmulkinkite kaparėlius. Majonezą išplakite su grietinėle ir citrinos sultimis, sudėkite į masę smulkintus svogūną ir kaparėlius, jei norite, įberkite pipirų.

Žuvį supjaustykite kubeliais. Porą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite smulkiais šiaudeliais. Žuvį, krapus ir porus sumaišykite su padažu ir 20 min. įdėkite į šaldytuvą.

Švarius salotų lapus išdėliokite į lėkštes.

Ant lapų išdėliokite žuvies slėgtainio, papuoškite žalumynais ir patiekite. Galima paskrudinti ruginės duonos.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)