Faršo paruošimas

0,5kg. mėsos faršo
3 skiltelės česnako (susmulkinto)
3 riekutės bulkos (mirkytos piene ar vandenyje)
krapai smūlkiai supjaustyti
pipirai
druska
2kiaušiniai
viską sumaišyti

1svogūnas
1pomidoras
100g.kietojo sūrio
majonezo
pomidorų pastos

Iš faršo darom kotletukus, aptepame pomidorų pasta, dedame svogūno riekutę, majonezo, pomidoro riekutę, sūrio riekutę, dedame į kepimo skardą, ištiestą kepimo popieriumi ir išteptą sviestu, įkaitiname orkaitę iki 180 laipsnių kepame apie 30 min.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)