Jums reikės:

1,5 stiklinės aliejaus,
2 stiklinių cukraus,
4 kiaušinių,
1 valg. š. vanilės ,
2 stiklinių tarkuotų morkų,
4 stiklinių miltų,
1 valg. š. sodos ar kepimo miltelių,
4 arbat. š. cinamono,
1 arbat. š. muskato,
1 arbat. š. imbiero,
1 arbat. š. druskos,
1 stiklinės smulkintų pistacijų,
100 g. jogurto.

Paruošimas:

Viename dubenyje sumaišykite aliejų, kiaušinius, vanilę ir morkas. Į kitą dubenį sudėkite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, muškatą, imbierą, druską ir ¾ stiklinės Kalifornijos pistacijų, viską išmaišykite. Į skystąją masę dalimis berkite paruoštus miltus bei pilkite jogurtą.

Gautą tešlą pilkite į kepimo formą ir pyragą kepkite iki 170C įkaitintoje orkaitėje apie 1 val. 15 min. Iškepusį pyragą atvėsinkite, aptepkite glaistu bei papuoškite likusiomis pistacijomis.

Glaistui 50 g sviesto sumaišykite su 2,5 stiklinėm cukraus pudros bei 1 arbat. š. apelsinų žievelės bei 2 valg. š. apelsinų sulčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)