REIKĖS:

Tešlai:

5 kiaušiniai
2 indeliai saldaus kondensuoto pieno
2 valgomi šaukštai lydyto sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai sodos (užgesinti su grietine)
2 stiklinės miltų


Kremui:

1 litras atšaldytos grietinės
5-6 valg. šaukštai cukraus
vanilės esencijos
truputis želatinos


GAMINIMAS:

Kiaušinius išsukti su kondensuotu pienu, pridėti 2 šaukštus išlydyto sviesto, sodą ir miltus. Gautą tešlą padalinti į 2 dalis. Į vieną dalį pridėti 2 šaukštus kakavos. Kepimo formą ištepti sviestu ir kepti 30 min. Iškepusį biskvitą supjaustyti į 3 dalis . Viršutinę dalį sumalti su mėsmale trupiniams. Supjaustytus blynus pertepti su paruoštu kremu.

Kremo paruošimas: Į grietinę pridėti citrinos rūgštelės, vanilės esencijos, cukraus, ištirpintą želatiną ir gerai išsukti.

Skanaus!

Giedrė Stoškutė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją