Jums reikės:

2 puodeliai miltų
3 šaukštai cukraus
1 šaukštas kepimo miltelių
1 šaukštelis druskos
1 šaukštelis muskato riešuto tarkuoto
3 šaukštai augalinio aliejaus
3/4 puodelio pieno
1 kiaušinis
1 šaukštelis vanilės ekstrakto

Gaminimas:

Gerai sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius, druską ir muskato riešutų miltelius.

Įpilkite aliejaus, pieno ir įmuškite kiaušinį. Viską gerai išmaišykite.
Nedideliame puode įkaitinkite aliejų iki 190 laipsnių Celsijaus. Tešlą kabinkite su šaukštu ir atsargiai leiskite į karštą aliejų. Kepkite kol gražiai paruduos.

Ištraukite spurgas iš aliejaus ir padėkite ant popierinio rankšluosčio.
Kol karštos apibarstykite cinamonu arba cukraus pudra.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)