Keturioms porcijoms jums reikės:


800 g kalakutienos filė,
vienos citrinos tarkuotos žievelės,
2 valg. šaukštų citrinų sulčių,
1 didelio pundelio špinatų,
2 valg. šaukštų citrinų sulčių,
2 valg. šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.

Tarkuotą citrinos žievelę sumaišykite su alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite.

Kalakutienos filė pasūdykite, apibarstykite maltais juodaisiais pipirais ir apliekite citrinos sultimis.

Špinatus nuplaukite. Į garų puodą sudėkite kalakutienos filė gabalėlius bei špinatus. Troškinkite dešimt minučių. Apliekite citrinų sultimis ir iš karto patiekite.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją