250 g varškės,
1 kiaušinis,
100 g cukraus,
1 šaukštelis kepimo miltelių,
250 g miltų,
1 šaukštas smulkios tirpios kavos.

Kiaušinį ištriname su cukrumi,dedame varškę ir išmaišome iki vientisos masės. Beriame miltus su kepimo milteliais, kavą ir gerai išminkome.

Į gerai įkaitintą aliejų dedame riešuto dydžio spurgytes ir verdame iki gražios auksinės spalvos.

Rutuliukus darykite sudrėkinę vandenyje rankas, geriau sulips.

Odeta

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)