Restorano „La Mamà“ komanda kartu su gamybos vadove Honorata Lyndo bei virėja Žana Gurinovič paruošė:

Meduje sūdyta lašišą, pateiktą traškiame vokelyje su pankolių džemu ir sojos drebučiais;

Ančių kepenėlių Crème brûlée su figų uogiene, mango ir ananasų tyre bei migdolais;

Parmezano sūrio Panna Cotta su krevetėmis, alyvuogių nugatinu ir Pesto drebučiais;

Pastarnokų ir moliūgų kremą su baravykų ikrais;

Triufelį su šokolado putėsiais tešlos traškutyje, puoštus sidabro lapeliais.

Komisija vertino bendrą stalo vaizdą, patiekalų estetiškumą, skonį, patiekalų gaminimo sudėtingumą.

Gaminant pastarnokų ir moliūgų kremui baravykų ikrus naudota sudėtinga, Lietuvoje dar mažai naudojama molekulinės virtuvės technika.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją