Savaitgalio pietums arba užkandžiams dažnai renkamės lengvesnį maistą. Norisi palepinti kūną ir sielą, nes darbo dienomis skubame, lekiame, ne visada pagalvojame ką dedame į burną, o kartais ir visai nespėjame pavalgyti. O tada vakarais „atsigriebiame“.

O šiandien ir vėl prisiminiau burokėlius. Ant salotų lapų sudėjau virtų burokėlių griežinėlius, virtos veršienos gabalėlius, alyvuoges, pabarsčiau moliūgo sėklų. Užpilą maišiau iš alyvuogių ir moliūgo sėklų aliejaus, trinto česnako, balzaminio acto, sojos padažo, džiovintų pomidorų pesto. Toks užpilas puikiai dera prie šiek tiek salstelėjusių burokėlių.

Živilė R.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją