4 porcijos

Produktai:

4 burokėliai po 100 gramų,
80 gramų pekano riešutų,
1 šaukštas balzamiko acto,
1 šaukštas saulėgrąžų aliejaus,
60 gramų ožkos sūrio,
druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų,
kelios kalendros arba petražolių šakelės.

Kaip gaminti:

Kiekvieną burokėlį suvyniokite į foliją ir valandą kepkite 220 laipsnių karščio orkaitėje. Paskui išimkite iš orkaitės, kai pravės, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Sukapokite riešutus, supjaustykite sūrį.

Sumaišykite burokėlius su riešutais, įpilkite acto, aliejaus, įberkite druskos, pipirų, sudėkite sūrį ir apibarstykite žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją