Jums reikės:


8 bulvių,
2 kiaušinių,
50 g sūrio,
druskos, maltų džiūvėsių, aliejaus kepimui.

Bulves nuskuskite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirkite. Vandeniui užvirus pasūdykite. Išvirę nupilkite vandenį, sutrinkite bulves, sudėkite tarkuotą sūrį ir išmaišykite.

Į košę įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite. Rankas sutepkite aliejumi ir suformuokite blynus.

Didelę plokščią lėkštę pabarstykite džiūvėsiais. Apvoliokite blynus džiūvėsiais iš abiejų pusių ir kepkite aliejuje. Keptuvėje blynus apverskite atsargiai, kad nesutrupėtų.

Iškepusius sudėkite į lėkštę ir patiekite su grietine arba grietinės ir sūrio padažu.

Skanaus!

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją