Ingredientai:

300 g šviežių krienų šaknų;
1 kg sunokusių pomidorų;
300 g česnakų;
1 šaukštas obuolių acto;
1 šauktas druskos;
1 šaukštas cukraus;
1 arbatinis šaukštelis maltų ciberžolių;
½ arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų.

Gaminimas:

Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, atvėsinkite, odelę nulupkite, krienus ir česnakus taip pat nulupkite.

Krienų šaknis susmulkinkite virtuviniame kombaine. Ten pat sudėkite ir česnakus.

Galiausiai ten pat sudėkite pomidorus ir smulkinkite, kol masė taps vientisa.

Suberkite prieskonius, cukrų, druską, supilkite actą ir viską gerai išmaišykite. Masę dėkite į sterilius stiklainius. Laikykite šaldytuve.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją