Ką visų pirma pamatėte pažvelgę į šį paveikslėlį?

Pagal tai, kokį gyvūną greičiausiai pagavo jūsų žvilgsnis, galima spėti, ar esate logiškai mąstanti, ar kūrybiška asmenybė. Paveikslėlyje pavaizduotas objektas turėjo įgauti gulbės arba voverės pavidalą.

Ką visų pirma atpažinote jūs?

Jeigu pirmiausia pamatėte gulbę

Jeigu pirmiausia pamatėte gulbę, vadinasi, jūsų elgesį iš esmės lemia dešiniojo galvos smegenų pusrutulio funkcijos. Tai reiškia, kad esate apdovanoti kuo įvairiausiais talentais ir gebate pasižymėti begalėje sričių, tačiau didžiausias jūsų pranašumas ir stiprybė – kūrybiškumas. Negana to, veikiausiai esate iš tų, kurie paprastai apibūdinami kaip spalvingos asmenybės.

Jeigu pirmiausia pamatėte voverę

Jei vos pažvelgę į paveikslėlį išvydote voverę, dominuojančioji jūsų galvos smegenų pusė – kairioji. Gyvenime tenkančius iššūkius esate pasiryžę įveikti logišku ir analitiniu mąstymu. Turėtumėte rinktis tokią profesiją, kuriai būtini gerai išreikšti kognityviniai gebėjimai. Kūrybiškumas, deja, nėra stipriausia jūsų savybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)