Niekas jūsų neatkalbinės nuo vienos nakties nuotykio, tačiau sekso su kolega visgi vertėtų atsisakyti dėl kelių priežasčių, rašo DELFI.ua.

* Jums dar teks dirbti kartu, tad jei seksas neperaugs į santykius, rizikuojate pelnyti ne pačią geriausią reputaciją.

* Jei partneris liks nepatenkintas seksu, labai greitai gali pasklisti gandai. Jei ateityje pradėtų megztis santykiai su kitu kolega, gali pakenkti prastos meilužės įvaizdis. Žinoma, gali nutikti ir atvirkščiai. Bet kokiu atveju, kalbos ne apie gebėjimus darbe, o apie jūsų pajėgumus lovoje tikrai nepadės siekti karjeros.

* Jei norite nuslėpti vienos nakties nuotykį, kolega visada turės prieš jus kompromituojančios informacijos.

* Blogiausia, jei jus kas nors užtiktų, o dar blogiau, jei užtiktų viršininkas. Jei jūsų ir neatleis, greičiausiai visą laiką jausite įtampą.

Flirtuoti, žinoma, galima, tačiau jokiu būdu nerodykite iniciatyvos ir nemėtykite vyriškiui dviprasmiškų užuominų. Jei norite kontroliuoti padėtį, šventinį vakarą atsisakykite alkoholio.

Kaip sakoma – viskam savas laikas. Jei kolega iš tiesų patinka ir simpatija yra abipusė, galima pratęsti bendravimą už biuro ribų. Darbe romantiškiems pasimatymams ne vieta.

Balsuoti galima iki penktadienio, sausio 7 d.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)