Amerikiečių istorikas, rašytojas Josephas Campbellas, kuris tyrinėjo ir žmonių psichologiją, kartą pasakė įdomia frazę: „Oloje, į kurią bijote žengti, rasite brangenybę, kurios ieškote.“ Jo psichologinė teorija grįsta šiuo požiūriu – jei žmogus nori įveikti savo baimes, jis turi būti laimingas.

Atlikite psichologinį testą ir geriau suvoksite savo baimes.

Pro kokias duris bijotumėte žengti? Koks įėjimas labiausiai gąsdina?

Testas

Išsirinkite numerį, o tada skaitykite aprašymą ir daugiau apie save sužinosite:

Pirmas įėjimas

Jei bijote žengti į ledinę ertmę, veikiausiai ieškote emocinės šilumos. Greičiausiai jus gąsdina vienatvės, nelaimingumo ir nusivylimo pojūtis. Bet tai reiškia ir tai, kad jūs, tikėtina, išgyvenate puikų savo gyvenimo laikotarpį, žinote, ko norite ir dėl to jaučiatės laimingi.

Antras įėjimas

Jei žiūrint į šį siaurą tunelį pašiurpsta oda, tai reiškia – jums metas į emocinę kelionę. Drumzlinas, nešvarus vanduo, kuris matomas paveikslėlyje, įprastai simbolizuoja, kad jūsų mąstymas miglotas, kad reikalingas apsivalymas. Drumzlinas vanduo – ne itin geras simbolis. Tai rodo, kad turite nusimesti visą sunkumą gyvenimą, jei norite būti laimingi.

Trečias įėjimas

Jei bijote įeiti į apleistą pastatą, veikiausiai esate labai stiprus, protingas, analitiniu mąstymu pasižymintis žmogus. Matote gyvenimą tokį, koks jis yra, turite aukštų vertybių rinkinį, to paties tikitės ir iš aplinkinių.

Tiesa, plytos, kaip paveikslėlyje, simbolizuoja emocinių ir dvasinių sienų statymą. Gali būti, kad aukšti jūsų standartai varžo kitus, jiems sunku jums atsiverti.

Ketvirtas įėjimas

Įėjimas į šį niūrų, apleistą namą atrodo kaip košmariško sapno pradžia. Taip yra, nes ši lūšna įkūnija baisiausią jūsų košmarą.

Namai – ten, kur širdis, be to, greičiausiai turite daug meilės, kuria galėtumėte pasidalinti. Jūs dosnus, drąsus ir išskirtinai atsidavęs žmogus. Norite apginti brangius žmones, duoti jiems visko, ko jiems gali prireikti. Apgriuvęs namas – negalėjimas to duoti.

Penktas įėjimas

Baisu pažiūrėti į šį šulinį? Tai reiškia, kad šiuo metu jūsų gyvenime – daug nuobodulio. Bijote pripažinti, kad seniai stovite vienoje vietoje, nejaučiate judėjimo pirmyn. Jei atsidursite situacijoje, kuri jus tiesiog dusina, ištrūksite į laisvę.

Šeštas įėjimas

Jus gąsdina šis triušio urvas? Taip yra, nes bijote to, ką ten galite rasti. Lobis, kurio ieškote, – gyvenimo prasmė.

Septintas įėjimas

Jei krūptelite nuo žemyn vedančių laiptelių, vadinasi, jaučiate stiprią baimę. Nusileidimas į nežinomą vietą – simbolizuoja mirtį. Be to, laiptai nuberti nukritusiais lapais, kurie reiškia naują sezoną ar naują etapą. Jeigu šis įėjimas jus gąsdina, jūs bijote mirties ir to, kas įvyks paskui.

Aštuntas įėjimas

Grotuotos mėlynos durys gąsdina ne veltui. Durys – ryškiai mėlynos spalvos, ši spalva simbolizuoja dangų ir jūrą, kuriuos paliksite, įžengę į šią tamsią vietą.
Samanos ant akmenų rodo ilgą buvimą šaltoje vietoje, šios durys veda į kalėjimą, kuriame niekas nenorėtų atsidurti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)